Click here for English version

MAZOUTMAN is dé meter voor stookolie-installaties. Deze mazoutmeter houdt precies bij hoeveel mazout je verbruikt en hoeveel er nog overblijft in de tank. Dus geen geknoei meer met de peilstok!

Er is ook een wifi-versie beschikbaar waarmee je vanop afstand de laatste meterstand en de gedetailleerde verbruikshistoriek kan opvragen op je pc, tablet of smartphone. Deze versie is de MAZOUTMAN WiFi.
Handig bijvoorbeeld als je je woning verhuurt en het stookolieverbruik wil doorrekenen of als je gedetailleerd je verbruik wil opvolgen. Particulieren kiezen voor MAZOUTMAN, maar ook in veel B&B's, hotels, restaurants, kantoren, rusthuizen, kerken houdt onze mazoutmeter precies het verbruik bij.

De installatie is eenvoudig en het werkt met branders van alle merken. De sensor moet bevestigd worden aan het branderventiel en enkele parameters dienen ingesteld te worden op de MAZOUTMAN.

Om al eens te zien hoe MAZOUTMAN WiFi werkt, kan je inloggen op onze demo-installatie op www.mazoutman.com/login. Geef als login demo in en als password demo1.

In het eerste filmpje hieronder zie je hoe MAZOUTMAN werkt en hoe je het installeert. 
Het tweede filmpje toont hoe je MAZOUTMAN WiFi verbindt met je netwerk en hoe je je meterstanden kan opvragen. Het derde filmpje toont hoe je de meterstanden op je smartphone kan bekijken.